shopping

heej har varit och shoppat i dag med en kommpis köppte två tröjor på new yorker (bilder) på första bilden står det: oh shit it's mondag på den andra står det I <3 fraiday. när vi kom hem slappsvi lite. har inte så mycket mer att skriva om så ses




to day is a day

i dag har jag vair och badat och nästan bränt mig. var i fjälnor igen med dixie, pappa och två kommpisar.  idag var bara ena en liten badkruka. det var samma friends som igår. vi hyrde tramp båt på vägen ut så gick det snabbt och bra en när vi skulle till baka gick det inte så bra. för det första hade vi mott vind och mott ström. det gorde så det var svårt att trampa efter som jag har fått typ dåliga knän så var det rätt svårt då. men jag fick bytta med min enna kommpis som också har dåliga knän. alså fick vi bytta rätt ofta. och medans vi bytte ville botten svänga om så var det svårt att få tillbaka båtten för i bland funka ej sväng gräjen. men som tur var vi bara var bort i 20 min extra. ses :) 

en

jag är jätte glad just nu för en kommpis till mig värkar läsa denna blogg för hon har komenterat här och ni andra vänner gör som hon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (brukar skriva fyra !!!! och tre ??? men när jag menar nått skriver jag monga !!!!)

inte idag

sorry att det inte blir bilder i dag men jag har gort mycket men på fredag anse jag inte har nått bestät så då går det nog. men i dag har jag battdat med två kommpisar det var super roligt. som tur var dom inga bad krukor den här gången som dom var i fjälnora. men jag har hittat en blogg som spelar en radio kan av justin bieber stort fan ska ni vett av honom. sen har jag fått vetta att två av minna kommpisar som inte tyckte om honom förut tycker han är sött :) två blivande fans tror jag ska jobba så dom blir det sen ska jag ta hjälp av min kommis som gillar han att hjälpa mig ta över klassen sen är nästan alla fans när biebers har tagit över sverige sen skandinaven sen norden sen i erupa (stav) och sisst värden men erupa och värden blir änkelt för där gillar nästan alla han det är noren och skandiaven för utan damark som är efter :) ses och hjälp mig så biebers kommer regera värden snart :)

ajjjjjj

heej gör ni tänkte skriva om vad jag gort dom här dagarna i tysklan. men vet inte om jag klarar det för min axel/nyckelbenet. men ska nog försöka ändå. i torsdags börja vi med att titta på ett mines monoment för judar efter det åkte vi till mur murmusumet. vi fick jö åka hem tidigt vi skulle äta i tv tornet. men vi höll på missa det pågrund av ett lopp så man inte kunde åka vanliga vägen sen var det nån (kan vara premiär ministern) så vi fick brotom men vi han. i fredags åkte vi och såg ett gammalt konsentra tons läger som heter något i stil med sakonshause (stav). sen lördagen gick åt till att shoppa fast mot slutet när vi skulle in på ka de wa ett jätte lyxgsit köp centru så kom en jätte stor årlig kane val jag tror till och med det var en svensk buss men vi missa den vi va ine på ka de wa under tiden när vi skulle över gatan till köpp centrumet så var det nästan o möjligt och vi kulle så klart mos sakt riktnig. i går han vi inte så mycket vi skulle jö hem då så vi titta på muren och åkte sen till mammas gammla kvarter. hon bode bra när till stort shopping stäle. i dag har jag varit ute på promenad meed anna efter ett tag ringde vi pappa så han kom med dixie och så åkte vi till ekby och titta på vatten fallet och gick lite. i orgon ska jag försöka lägga upp bilder och till bilderna skriver jag lite beträ om vad vi gorde. ses har fort farande jätte ont

i morgon hem

heej i dag har jag bara shoppat och shoppat ska lägga upp bilder senare i morgon ska vi se på muren och sen åka hem. ska bara skriva lite om vad jag gorde i går skriver mer senare. jag var på ett gamalt konster kastron läger det här hämskt det som har hänt där.

glad midsommar

heej kommer skriva mycket i morgon men glad midsommar bara så ni vet så kommer jag nog lägga upp alla bilder när jag kommer hem :)


skriver i morgon om i dag

ledsen att jag inte har skrivit om idag men har haft väldigt mycket har lixom ätit i tv tornet i dag. men lägger upp bilder i morgon för förut fuka det inte men tror det gör nu men orkar inte just nu. god natt

pritty little liars

vett nån när serien pritty little liars seren kommer ut i tv än så länge finns den jö på bok seren ärger så. kan nån bara säga när den kommer ut måste vetta!!!! jag e gallen i den serien. min kommpis smsa mig att den skulle komma ut på tv serie men när kan jö inte smsa till baka för det är för dyrt nu när jag e utom lans men måste vetta nu!!!!!!!!!!!! komenera svaret nu!!!!!!!!!!

my name is...

ser på nått pogram som heter my name is. dom kan inte sjunga och det var en 11 årig kille som härma lady gaga och han försöker ha kontrol på höften han kan inte det och han ska var kagsi men när han byter plats går han helt vanligt börja gå kagist i fall du dansar kagsit. nu kommer en som är miss pigi hon är den bästa enlig mig. alla i pogrmaet härmar någon känd person. men den är miss pigi kan inte sjunga just nu. nästa ut är beoncy (stav) hon är ett lite barn hon är 8 jag gillar den vanlig beoncy (stav) men hon gillar jag nått men jag har inte hört henne förut. kommer fler sen. men orkar inte vänta och skriva med hur dåliga dom är.

berlin dag 2 gort :)

heej dagen började med en super god frukost som bestod av choklad flingor med yougort, nutela maka, en platt och lite frukt salad som av slutnigig. efter det tog vi tunnel bannan till minners märket för judarna där gick vi på museumet under marken om kriget mad massor av saker. sen gick vi bort tillbaksidan av euron kommer ej i åg vad det heter dog en dricka där också. vi åt matt sen men man måste för fan gå´en mill för att få tag på lite kebab här efter ett tag gav vi upp jakten och åt på macdonads. sist men inte minst inan vi åkte hem så gick vi på mur museumet. till middag i dag åt vi chinna matt i en box för första gången i mitt liv. :)

berlin dag 2 bilder :)

börjar med bilderna i dag


mines märke för judarna som dog i andra värds kriget alla är llika lång som breda, man alla är olika högga. marken dom står på är inte häller gämn


här kan det gå flera perssoner bara att vi inte ser dom
































man kände sig väldigt kort på vissa ställen


kommer ej i håg vad det hetter men det är gräjen på baksidan av euron




här har muren ståt




en av dom första strids vagnarna som kom in i berlin i slut fajten i andra värds kriget


nån gräj som användes i kriget av ryssarna


sovejetiska miners märket


åt chinna mat ur en box för första gången i dag

berlin dag 1 bilder :D


så här ser röd och grönt ljus ut i berlin :)


bussresan skriver ner till var det är för stäle om jag inte har glömt


kyrkan fast den har en bygg stälnig runt sig kyrkan är i gentligen lite förstörd pga andra värst kriget


guld gräjen jag syftar på som är siegessäule




reichstag


alla reklap skyltar här är jätte stora


unter den linden


staatsoper


tv tornet och nått annat


opernpalais


neue wache


zeughaus


tyckte den här gräjen såg rolig ut


berliner dom


kyrka jag inte riktigt vett var den heter men nåntig typ mari kyrkan för det kalar min mamma den efter min moster (hon lever så ni vett)




tornen du ser bakom skylten tillhör kyrkan nikola


tv tornet ni kommer få bätre bilder när jag har varit där och ätit


en kyrka som heter rott    = röda kyrkan som är vid början av alexanderp


min lyxia säng


min nya läskade super snygga väska


min nya bok


en currywurst =en korv med curry och ketchup jätte god


värdens bästa drika den är färdig blandad cola och fanta


berlin dag 1 gort :D

i dag har jag gått om kring i berlin shoppat en väska och en bok för små barn jag vett det är fåntit men jag behöver jö lära mig tyska så jag får jö titta lite i den. har inte gort mer än så gott om kring mycket tagit en buss som kört om kring och vissat berlin. tog bilder satt högst upp i dubell täkaren. så fick rätt bra bilder men det är svårt att ta prima när bussen kör och det är svarta gräjer i rutan. kommer lägga upp alla bilder om en stund det är så många så det får ett eget in lägg. :)

berlin dag 1 :D

förlåt att jag nått skrev i går men jag kommer gått göra er genom att i dag och dagarna framåt kanse uptatera några gånger per da. i går packa jag och gick på stan med en kommpis :D och i morsse gick jag upp kvart i fem för att flyga till berlin :D skriver lit senare om vad vi har gort i dag och då eller ändå senare kommer det bilder har futat mycke i dag och nån  da ska vi boka bord och äta i tv tornet då ska jag filma ett var runt och lägga upp kommer bli ungefär en halv timme lång film :)


neeej

blir så arg kan tyvärr inte berätta vrf. men i dag har jag inte gort nått men i morgon ska jag ha super roligt i morgon ska jag göra annat fast berättar inget i för väg. men det ska bli jätte rolig.

hello :)

mitt rum är i kaos. Sen blev det ingen rönknig i går men jag har duchat så håret har blivit hyfsat bra. Datan har i alla fall börjat funka igen jippi (stavnig) tältandet var jätte roligt fast ligga tre i ett två manars tält är väldigt lite man log ungefär med en mili från varndra så det blev varmt. ses

Tälta :)

i dag ska jag tälta med några kommpisar. men inan kanse jag ska och rönka knäet det har lixom hänt en sak med det man kanse gör det i morgon, söndag eller på måndag vi får se. ses

kanse

kanse kommer blogga enå för blogga mår jag jö beträ av. i dag ska jag nog inte göra nått har alla fall inte nått bestämt. en kommpis kanse kommer efter sin tränig och så ser vi klart harry potter anars kommer hon i morgon

nopp

jag kommer nog inte blogga mer för jag hatar mig själv just nu och mor pytton. sen har det hänt en sak och så har jag sett en sak så ses kanse

hann :)

jag han ett litet blogg in lägg fast som vanligt så blir det jag skriver om idag i går för den är jö lite över tålv på natten. Idag har jag sett min kommips spela teater. sen var jag med hon och en till kommpis. pappa kom hem sen har jag facktigst inte gort något mer men varje dag gör man jö inte jätte mycket. ses :)

hallo :)

mamma har börjat tränna mig på tyska inför semestern vi ska jö till bernlin :) fast tråkit med tränigen det är jö lixom lov. ja ja. var och åt sjölv kebab visst två kommpisar höll mig själskap men genentligen skulle en annan ät med mig men hon baka men tack för sälskapet. stak hem till mamma sen pappa är jö i findland med jobbet just nu fast kommer hem i morgon och åkte i dag. så ska till baka  morgon. fast inan jag kom hem så gick jag inom en kommpis som jag började se harry med i går och vi stak hem och såg mer men blev inte klara så vi ser nog snart klart den eller bara kommer längre in i filmen. sen såg jag på cia e feta arg just som det är som bäst så stor det fortsätnig följer.... hatar sånt sen e det det sista av snittet :@ kanse inte bloggar i morgon :( vill läsa ut min bok som jag låna om på biblan i dag men det kan var kö på :$ men datan gav inte i från sig ett ljud så..... dom kan ej skylla på mig
ses :)

badat :)

för ett tag sen så börja jag se på herry potter dödleriken med en kommpis men hon behövde gå hem så vi ska se klart nån annan gång men ja ja hon och n annan kommpis var jag med och bada med också. ojsan blev samma som i år la upp för sent

sent :)

min pappa vill nog att jag ska sova snart så jag tänkte att jag skulle göra en snabt inläg. :) min dag efter blogg inläget har jag träfat kommpis hennes hund och bebisen hon är barn vakt åt (har glömmt att lägga up bild ska för söka i morgoon) vi gick en snabb rund med min hund Dixie. ett tag efter det hämta mamma mig för riddnigen. fick ridda på saffran :( han är jätte duktig men han kan va lite sur och brukar villja bitta på mitt späne på ridd västen. när jag och mamma var på väg hem så fråga hon om jag ville köra för bi och köppa en födelsdags present till pappa (hanns födelsedag i dag) var hemma smsa med en kommpis vii bästemde att köpppa godis tillsmans  blev inget godis om stänge överalt men han köppa harry potter och dödsrelikerna del 1. såg den på bio. blir så arg att dom klipper bort massor av dellar till filmen. oj såg på klockan att allt jag mena i dag var om i går men ja ja ses :)

morgon :)

god morgon. har varit vaken i ungefär en timme. ska ha riddnig i dag. sistta gången för terminen. undra vilken häst jag får. bloggar senare i kväll så jag kan berätta vad som har hänt på dagen. :)

heej :)

heej hur har din dag varit??? Min i alla fall har varit rätt bra var med en kommpis so var barn vakt bebisen är jätte sött ska lägga uppen bild sen. just nu sitter jag med datan och ser på nått pogram wallander: mörkret men ska nog bytta. Jag försökte blogg från min mobil förut men det gick inte den bara ville söka allt jag skrev ex: om jag skrev a så sökte den efter a på internet. knäpt ;)

ny färg :)

färga håret i går blev super enligt mig mörkar en jag hade förrut ska lägga upp bilder så ni kan "följa" min färgingar
vad tycker ni???

ide

ska inte bara skriva om minna naglar längre ska börja skriva om mitt liv. Men så klartt ska jag skriva litte då och då ommminna små älskilngar :P men jag vill också gärna att ni kollar in min kommpis blogg http://clarasclara.bloggplatsen.se/

RSS 2.0