****** data

min data har flipat ur.jag andvänder jö google chrom och då har fyra av minna snabb lenkar eller vad man ska säga för svinnit. e så jävla pis of. Hade skola sista timmen skulle ha varit matte med tomas men i stället blev det Ludde. en av dom bästa vikarena nånsin. sen hade piano. ja vad ska man säga jag e inge bra enligt mig själv ingen annan får jö höra :P

dom kommer, dom kommer

one direction kommer till sverige :D dom ska komma vett inte när vett bara att. e så jävla glad för det. ska absulut gå på deras konsär. med felicia. e sååå glad :D. sen kanse kommer dom flytta hitt men har vattat det ett tag. längtar så. har inte gort så mycket mest haft skola=ap tråkit. hade estet i dag igen. gårde en ny kol målnig ska lägga upp bild där me. den blev bra den också.

lite efter jag vett

jag vett att jag bruckar vara lite efter. men nu har jag skaffat mig miott första par jeans tagis (stavnig fattar om inte vett vad det står) svarta älskar dom. jätte sköna. var och titta i lite affärer med mamma. när jag kom hem stack jag till anna en snabbis där hon försökte skräma mig med clara. funka absulut inte fatta deräkt att det var clara och börja as garva :P
byxerna ser typ åt så här men inte rikdigt (den var som< jag kan jö inte stav i dag)

shopping

dan börja med att jag var och redd fick goljat för första gången. han var jätte duktig. sen blev dat snabbt hem och ducha för att hinna med bussen för att åka till gränby. fick tag på en jätte snygg top. jag riktigt älskar den. sen nu hem har ätit har små anigar vad mer händer i kväll men inget bästemt. ubtater inte i går hade den lilla skol datan den stora var oss pappa. skol datan e bara skön att läsa noveler på och ha i skolan annars för liten :)

goljat
tröjan ser typ ut så här

snygg/ inte snygg

sorry att jag inte har bloggat men har tänckta att lägga upp den här bilden jag gorde på esteten jag vett ful. men blev rätt nöjd eftersom det var först gången jag ritta med kol. :)

goder morgon i denna stad

god morgon eller hur man säger vi får se vad som händer i dag inga planner. kanse ska ficksa lite med so/svenska boken. råka skriva in svenska gräjerna i so bocken så måste skriva över. ja vi får se vad som händer :)

lördag

har riddit i dag emelie var med. hoppade gick inte toppen men ändå rätt bra för första gången i en ny grupp. sen inte gort så mycket har sov morgon i morgon. på lördagar behöver jag gå upp tidigt inget roligt men sen på söndagar sov morgon :)

redovisnig själv

på svenskan i dag fick vi vetta att vi ska radovisa nästa fredag om en gud. Vi ska stå och göra det själv. jag som inte mår bra med att göra det med andra. blir så jävla nervös då kommer flippa ur nu. så jag har tänckt att övertala min svenska lärare med att slipa. Gråter jö började nästan göra det på lektionen. men gorde det sän när jag kom hem i stället. Sen när jag kom till anna (emelie och anna ringde och fråga om vi kunde va) så fråga dom om jag hade gråtit så när jag beräta varför så börja jag gråta. Sen när jag skulle berätta för mamma på typ 30 sekunder för att hon hade brottom i väg så börja jag gråta. Om jag ej slipper kommer jag inte sova det minnsta tills det är över :(
hitta ingen bätre bild strunt lite i texten längs ner

näringsvävna???

skolan i dag igen var såå skönt med sovmorgon. fick ny läxa vi skulle göra en egen närings vänan eller vad det heter. med minst 15 organsmer, tråkit. har gprt klar den var inte det enklaste att vetta vad alla åt. men fick till det sen har jag gått på en timmes promenad med anna. vi brukar jö göra det på kvälarna. inte hänt så mycket mer :)
hitta bilden på google tyckte den passa två
kommpisar ut och går (vi brukar inte hålla hand)

sovmorgon

yes i dag var jag och hjälpte till i no salarna när 5:na var där. Vi vissa litte vad vi gör på där. men vi vissa mest dom roliga sakerna. Så vi fick godis, kaor och saft + sovmorgon jag börjar lite cirka en timme och 20 min  efter dom andra plus 5 till då. E så skönt föra året i 6:an hade vi jö sovmorgon varje onsdag. Har saknat det så :)

nudlar och läxor

ja nu har jag just ätit lite nudlar och ska göra läxorna. Var på esteten i dag roligt vi gorde nått jag ej kommer i håg vad det heter. Men man gorde bollar och massår av annat av får ull men först behövde man kamma ullen typ, inte det enklaste i fall vi säger så :)

up all night

var på gränby förut och köppte up all night med one direction. köppte också en tröja jag ska ha i morgon, dry shampoo och glitter grafiti lilla/rosa. snart kommer anna och nog emelie med. fort farande lite sjuk med det går nog över snart :)

AAAAAAAAAAAAAA one thing vidon

Ja one thing vidon har släpts e sååå glad släpptes i går och den e sjuckt bra :D
http://www.youtube.com/watch?v=Y1xs_xPb46M&feature=g-all-u&context=G2ae2f43FAAAAAAAABAA
adresen till vidon årkar ej lära hur man fixar in och ser deräkt i blogg :)

Nero......

Heej är oss mamma nu gick hitt igår. På kvällen såg jag och anna på film och skrek han har kommit med i klubben göma sig under täcket när filmen e på (enligt mig vett inte vad hon säger) I dag har jag varit på riddnig hadde Nero. Ja han ville inte galopera först sen ville han galopper haélla tiden. Sen tyckte han att han såg spöken två gånger så han satte igån att baka (tur att vi inte gick in i nån annan häst) Nu e jag hemma och dricker polka gris te supr gott. E förkyld fort farande så livet e inte på topp men nästan :)
Nero

skola start

ja ha du har skolan startat igen inte så roligt kommer nog bli så att jag inte kommer ubtatera varje dag för att hinna med skolan men ska försöka. i dag fyller ione direction Zayn malik år 19. sen i morgon slåppts deras 3 musik video e så gald kommer tyo kolla varenda rast om den har kommit ut. :)

fortfarande ont

heej har fortfarande onte i halsen och minna halstableter e slut. så just nu tricker jag massor av te (eller igentligen har jag än så länge bara druckit 2 stora koppar men det kommer någ bli många fler. kanse ska var med anna senare. hon har varit inne på stan ett tag.
vett nån eller har nån en one direction novell blogg komentera gärna helst ska man inte ha hunnit skriva mer än 30 kaptel. :)

händer inget

just nu händer det inget specelt i mitt liv. i går jorde jag inte så mycket och inte i dag häller. har inte mått så bra i dag så. :)
min favo från 1 direction har jö fått direction infection :)

händer inget

just nu händer det inget specelt i mitt liv. i går jorde jag inte så mycket och inte i dag häller. har inte mått så bra i dag så. :)
min favo från 1 direction har jö fått direction infection :)

romme

vet inte riktigt hur det stavas men i morgon åker jag till romme för att åka sikdor. så det har jag planerat hela dan. sen clara undra vad jukurs är. det är en kurs man är på julen. :)

one direction

måste erkänna jag har nu börjat gillat dom (one direction) för längesen lyssna jag på en låt då tyckte jag att den var så bra men i dag lyssna jag på radio och då kom what makes you beautil på spelades och jag tyckte dom var jätte bra. så ska bar lyssna på dom lite mer :)

hade julkurse 1

hade första julkursen i dag super kul. nästa gång är på tisdag. ska till ikea senare. :)

2012

hur känns erat 2012 än så långt??? min e super. vakna runt halv 12 kommer inte riktigt i häg men ja. emelie och anna + lydia åkte hem 3 halv 4 tiden. Klockan halv 5 kom ronja hitt. PÅ ny års natten hade jag super kul med tejerna. vi spela mycket wii och maten var super god. på kvällen när det skulle spelas raketer så ''regna'' det smälda fyverkerier över oss. fick en super snygg bild lägger upp den sen. :)

RSS 2.0