torsdag???

Sha sha, vett inte vilken dag det är men jag är ledig. Har ridit väldigt mycket. Vilket är toppen. Blir bara ett snabbt, för jag skriver på mammas mobil och den är väldigt jobbig att skriva med. :)

vi lever :P

vi har inteternet här det är bara det att jag inte har orkat blogga. blir bara snabbt för jag ska ridda snart i 6 timmar.
men ja vi lever vi har nästan inte haft något regn. och vi är i när heten av en plats som heter loughera. :)

frame i irland

ja frame, hinner inte skriva för att jag mår väldigt lätt illa när jag åker buss/bil. så alla som jag har lovat att skriva till på facebook. kommer inte göra det. just nu sitter vi på bussen på väg till riddstället. verkar som några fler svenska ska ditt. jag kan i alla fall bekräfta att det är väldigt grönt här. inte knstigt att det kallas den gröna ön. :)
 
aaaaaaaaaaaa, buss chaförn var nys på väg att köra på en fågel.
 
 

nya blogg.se

massor av bloggar klagar över den nya blogg.se men jag gillar den jätte mycket. för jag kan ladda upp bilder nu från plattan. men jag kan inte se mina komentarer. men ska försöka fixa det :)
 
bild från internet det är inte min stestik :)

åker imorgon

ja, jag åker i morhon. till irland. kommer sakna alla här hemma. men det kommer bli så kul.
 
ar inte hittat på så mycket förutom att va massor med clara, anna och emelie. vi har haft super kul. kommer verklingen sakna dom när jag åker. i dag åkte jag först med clara och badda  björklinge sen hade vi alla fyra picnik vid fyrisån. jätte mysigt. sen dom andra dagarna har vi varit väldigt mycket också.
 
har köppt en ny bikini svart, så klart. det vissade sig att anna hade en lika dan fast turkos. sen i dag så hade clara en sån fast rosa färgad typ. färgen lysser och gör att man ser brunare ut än vad man är.
 
har köppt justin (bieber) nya album, belive. jag älskar det. lyssnar på det just nu. vett inte riktigt vilka minna favo låtar är. men jag tror det är all around the world feat ludacris, beauty and a beat feat nicki minaj, belive. det var nån mer bara jag kommer ej ihåg vad den heter :)
 
 

bild på mig

ja, jag tänckte efter det var länges sen bilden i desaginen togs!!!!!!!!!!!! så ksnse det är dags att lägga ut en ny, till expel jag är inte blond, jag tro att det snaste fottot jag la ut på mig var när jag nyss hade färgat håret mörkt, men jag har inte så mörkt längre så jag ska lägga ut en ny på mig. men det blir när jag kommer till en data för just nu skriver jag från plattan.
fösren mamma berätta att på bussen till riddstället (från flygplatsen) och till baka kommer det finnas internet så jag kommer kunna blogga. super :)

rix fm festival-dekad

har varit hellt dekad idag. vett ej varför, eller jo jag somnar jätte sent och av nån andlendnig kan jag typ inte sova längre ön till tio pappa kom för bi (hem till mamma för att sätta upp några tavlor vi behövde hjälp med, för att det var en speciel väg typ.
lova att berötta vad vi gorde på riddnigen. vi galoppera mycket och övade på sitsen mycket. mamma känner att hon inte har vördens bästa ballans. men för mig gick det super, när vi galoppera fick jag till och med testa galoppera utan stigbyglarna. jag red sötta kalle och mammma oboy.
ja, igår var jag på rix fm festival. super roligt. eric saade var där (dom som har fölt min blogg lite längre vett att jag är ett stort fan) sen var det jätte många andra artister där som var jätte bra b.la paratosa (vett ej hur dom stavar sitt namn men det är dom som sjunger dansa pausa) sen var jag lite arg, efter som jag och clara kom ditt en stund innan efter som vi ville ha bra platser. men tio min före allt börja kom det några små barn som ville gå före för att se bättre (vi stog längst fram) jag släppte för bi dom vilket jag efyer ångrar. efter som eric hoppa av senen (vettt ej hur det stavas men det han uppträde på) och klappa/rörde händerna som var längst fram. clara som kanse bara släppt fram 2,3 fick röa eller vad man säger det fick även hennes kommpis. men jag fatta varför kommpisen inte släppte fram nån hon hade ståt på samma ställe sen elva och det börja klockan fyra. sen när man täncker på det kanse barnen blev lite mossade när alla ville röra erics hand.
känner mig som ett rör ägg för att jag är arg över detta, men det är min blogg därför får jag skriva vad jag vill. sen hade jag och clara väntat i cirka två timmar på samma ställe.

hittar ej/ berättar nog idag/morgon

hittar rj en bild på googel som jag tycker är super rolig är på one ditection i klänigar supper sötta e dom. och dom ser rätt roliga ut. man fattar jö att den inte är riktig.
Tor jag berättar i morgon vad vi gorde på riddnigen, men det var super roligt vi galoppera jätte mycket. sen fick jag vetts några bra tipps om min sisst. så nu känner jag mig rätt för beräd till irland och ridd läggret. måste bara lära mig vad alla gräjer hetter på engelska men som tur har mamma köppt en bok som hjälp
sola i dag som jag skrev förut så man kan jö hoppas att det kommer synnas i alla fall lite då.
ska på rix fm festival i uppsala i morgon, med clara och en av hennes kommpisar. om nån mer ska ditt så kanse vi ses. så ska nog sova så jag orkar i morgon :)

solar

Ligger juste nu och solar på studsmattan med anna och emelie, sks snart hem till mamma. vi ska ta en privat lektion på stallet. tränna lite galop, hoppas jag får lemans. förut var vi (jag och emelie) och titta på anna när hon spela teater. ska försöka blogga när jag kommer hem från riddnigen men får se :)

åker bort

om cirka en vecka åker jag bort till irland och ridder en vecka efter det stannar jag i dublin. kommer hem 4 dagar åker till skåne mellan 3-4 veckor. så jag vett inte hur mycket jag kommer kunna uppdater under dom veckorna. på ridd stället kommer det inte finnas något internet. men annars vett jag så det blir nog inte så mycket upptatering när jag är bortq. :)
dålig ny hett verkar inte som om man kan ladda upp bildet på plattan om man inte reddan har lakt upp den innan

surf platta/ funderar på att lägga ner

min mamma har köppt en surf platta som vi delar på har nyss testat att man kan blogga här i från. för er som inte vett är det som en ipad bara inte en appel.
ska lägga mig nu. ska göra många roliga saker i morgon berättar mer då.
funderar på att lägga ner bloggen, men vett ej. nu när jag vett att man kan blogga från plattan så kanse det blir mer bloggande.
sen om det fortfarande är nån som läser bloggen undar jag om det är nån som kan göra en snygg desagin till mig (gratis)

RSS 2.0