länge sen nu

ja men nu börjar rummet komma i ordnig. dom sissta rummen (hallen, köket) håller på att tapetseras just nu. men nästa vecka tidigt på måndagen åker jag till skåne. så vi får se vad det blir med ubbtateringen där. men denna vecka ska jag ubbtatera så mycket som möjligt ;)
huset mromor och morfar bor i :)

har inte bloggat

vett men jag e lite sjuk och föra veckan. var jag oss mamma och inte till en data :)

i morgon nytt golv

ja, sorry att ajg inte har bloggat vett ej varför.
i går var jag med emelie, anna och clara oss anna för att se på mello. kul, kul. på riddnigen fick vi välja hästar och jag fick kalle. det var igentligen 2 till som ville ha han men efter som jag längst fick jag han. min kommpis som var en av dom som ville ha han tyckte det var oretvuist efter som jag förut fick ridda goliath. men e man längst så e man. i morgon kommer golv läggarna hem till mamma för att lägga nytt golv i nästan alla rum. lesen om det kommit några flera bokstäver på ställen där dom inte ska vara. men jag skriver fårn mammas dator (stora dator) och där har hopn sånnt där gammalt tangentbord (enligt mig gammalt) som jag inte e van att skriva med :)

blä blä blä skidor

ja i morgon ska vi åka längd skidor med klassen och det är nått av det värsta jag vett. i dag inte gort så mycket kom till baka till skolan. missade nästan hella föra veckan, men hade nästan inget att igen typ men kanse får mer att göra efter i morgon. men hoppas inte :)

har varit sjuk

sorry för ubtateringen. men först var jag i alperna, på söndagen när jag hade kommit hem så flytta jag och mamma. så vi har inte fått igång internetet än tror jag i alla fall. sen har jag varit sjuk så när jag har varit så har jag inte orkat upptatrat. i går var jag på riddnig och tävlingen musik direkt. var faktiskt väldigt roligt :)


RSS 2.0