Skåne :D

Heej, är i Skåne igen. Är bara här över helgen. Har första komfa träffen på söndag. Är rätt väldigt nervös. Är jö nervös ofta men ändå. Berättar mer på söndag. Kommer hem sent så kanske blir på måndag men ses



Bild: flygplanet vi åkte hitt i,mormor, morfar


Felicia

Hej, nu vill jag att alla säger ett stort grattis till min bästis Felicia, för hon fyller år 14 (typ den ända jag fyller före) haha. Åå måste också berätta när jag och några kompisar hade filmat färdigt i måndags och jag skulle gå hem, stötte jag på en gammal bästis från för. Var har ej setts på år, så det var roligt. Det visar sig att hon fortfarande tränar gymnastik och nu är hon också tränare för andra, kanske 4-5 åringar (glömde att fråga) tycker i alla fall att det är rätt coolt!!!!


Här är en nån bild som jag och Felicia tog nyss :)


Hemma

Just nu är jag hemma och hör lite små grejer, väntar på mamma hon ska komma och hämta mig, ser bl.a. på Perception, i morgon ska jag av slöa en gräj för några av minna kompisar kommer nog att berätta det här sen ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2284481/images/2012/pic_509bcec3e087c3343cc9893e.jpg" class="image">


Skolan nu

Heej, är i skolan just nu. Ska ha idrott sen gå hem till pappa. Efter det tillbaka till skolan för att ha piano. Fick kö ny piano lärare i början av terminen. Hon är helt ok! Var i Wien, skulle ha bloggat men wifi funka ej på mobilen :)


RSS 2.0