födelsedag

heej i dag är det min födelsedag så kanse inte ubtaterar i dag :)

sleep time

sov dags eller ska ligga och lässa ett tag men ska fira min födelsedag med mamma i morgon bitti så natti natti :)

lyssnar

lyssnar på låten: who's laughing now med jessie j.
älskar den den handlar typ om att hon blev mobbad som liten av några rosa tejer för att hon klädde sig i typ hell svart (jag älskar hennes still) så blir hon känd och dom låssas som dom ha varit bästisar när dom var små. vett dock ej om den är san. hoppas inte det för ingen ska behöva bli mobbad :)

bakat

fyller jö år på lördag så har bakat minna föedelsedags kakor. annars har jag inte gort nått specelt tror provet gick super bra. men inte tack vare mamma det säger jag bara. :)

I SKΩLΔΠ JUST ΠU JΔG I MITTΣΠ MΣD SKäGG. Ω...

mms_img65810 (MMS)

I SKΩLΔΠ JUST ΠU JΔG I MITTΣΠ MΣD SKäGG. ΩM MΔΠ DRΔR ΠΣR DΣΠ βLIR DΣT ΣΠ MöSSΔ MΣD KΠUT. HΣLΣΠΔ MΣD MöRKT HåR, ΩCH ΣMΣLIΣ MΣD JUST HåR :)


1 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i dag fyller bloggen 1 år så jag ska försöka bjuda på extra mycket inlägg. sen får vi se om lydia har fixat desagien hoppas det :D ska i vägg till skolan nu har första lektonen i drott :(

mamma för hör mig

mamma sitter just nu och för hör mig på so:n jag säger att jag kan ALLT men. hon säger hon inte för hör mig och bara läser men nej hon förör mig. sen har jag dansat i dag kan hella dansen e stålt jag e det kanse inte är snyggt men jag e ändå stålt. var skolan i dag '' tomas dagen'' allså så kan jag säga hella dan med no och matte inte så super roligt. mamma ligger nu och snackar med pappa hörde att mitt person bevis kommit ska hämta det i morgon oss pappa :D
(min so bok)

haha texten

jo jag la uppen bild för två inlägg sen och krev lite till men jag har laddat ner ett pogram till mobilen som gör att jag skriver så gillar det sjukt mycket hoppas ni ser vad det står :)

2 :O :O

har 2 prov denna vecka men dom är enkla matte på kap 2 och so på fortidens egypten. vad har ni gort i dag då jag har mest bara killat i dag kom husgruppen och så har jag varit på piano. denna vecka går sååå trögt fram önskar att den gick mycket snabbare men ska lässa lite sen sova e sjukt trött och det gör jö så tiden går fortare :)

TITTΔ I βΔK RUΠDΣΠ. DäR SKΔ VΔRΔ ΣΠ å ΩCH ...

mms_img70485 (MMS)

TITTΔ I βΔK RUΠDΣΠ. DäR SKΔ VΔRΔ ΣΠ å ΩCH ΣΠ STΩR äΠG+ LITΣ TRäD MΣΠ I STäLLΣT äR DΣT HΣLT DIMMIT :o


advent

hehe glömde säga vad jag har gort i dag. mest varit med anna och haft advents ficka. älsakar peparkakor verklingen åt det i dag. det är så super gott. nästa vecka ska jag och anna också ha advents ficka ska kolla om vi har lite glög hemma och bjuda på anna sa att hon inte hade smakat det. så tänkte bjuda på lite. glög, julmust, peparkakor och lusebullar muste man ha på julen och så klart skum tomtar :)
hoppas glögmixen på bilden är rusin och mandlar
för det är nått men bara måste ha till jö :)

lejonkungen

såg nyss på den filmen den är så sorlig jag grätt typ genom hella. den är den sorligaste filmen som finns.
zumba (eller vad hen heter) och hanns pappa är så finna till sammans. när jag var i london såg vi på lejon kungen teatern. tror inte jag hade sett den innan men den är fin. kanse inte förstod allt men kommer i håg att jag tyckte den var bra. var 10 när jag senast var där och snart är jag 13 :)

tycker synd om henne

Ta dig tid att läsa detta.

Detta är Lizzie. Hon har en hjärntumör och nu blir operation nästan varje dag. Hon är bara 4 år gammal och hon bara har en stor dröm. För att möta Justin Bieber!

Nu vet jag att Facebook kan hjälpa människor att få sina drömmar. Jag vet att vi kan hjälpa den här tjejen gör hennes dröm.

du återpublicera detta och sprida i världen. Det tar bara 5 sekunder för dig och det kan göra en dröm!!

svar och så

vet att jag inte har bloggat på hella veckan har ingen adlednig bara att jag e lat har lixom aldrig sittit vid en data bara med mobilen hella tiden. så det är svaret la in ett inlägg i torsdags med mobilen men vet ej om det kom upp ska kolla det. i dag var det tråkiga skolan. på so hade jag en gruppredovissnig gick väl hyfsat bra. sen i dag var jag oss frisören har inte varit där på jätte länge men det blev bra hon klippde inte så mycket som jag trode. sen har jag varit på promenad med anna och vi stack hem till henne och såg idol. har en liten känsla att jag håller på att bli sjuk mode illa i dag när jag ver hemma och hade jätte mycket huvervärk så jag behövde ta huvudvärks tableter. har inte tagit det på jätte länge brukar ta brus tableter dom smakar pytton och jag kan inte svälja andra. föra veckan jag var oss mamma köppte jag jö en sak som gorde tableterna godare och lättare att svälja. det passa bra så jag kunde svälja min huvevärks tablett :)

E i skolan just nu vi har taco till lunch ...

mms_img60062 (MMS)

E i skolan just nu vi har taco till lunch och efter rätt har redan ätit min tog emes ska tyska nästa lekton och nu lunch i 50 min till. Har inte fått upp datan ur växan (jag e latmask i bland) om en vecka ska vi fira super mycket dom kom till baka efter att ha hemtat mer nu :)


jepp så blir det nog

ja ska nog vara med en kommpis efter skolan men kommer nog få jätte mycket läxor tror jag har matte prov denna vecka ska nog skriva mer

so bre

har varit ledig i dag jag brukar var på söndagar. har nyss börjat fatta att det inte är så länge kavar till två saker
1.inte långt kavr till bloggens 1 års dag :D 2. inte långt kavr till min födelsedag :D två dagar efter bloggens 1 års dag e min 13 års dag :)

Ska skriva mer sen men just nu tittar jag ...

mms_img14447 (MMS)

Ska skriva mer sen men just nu tittar jag på AFV julspecal och garvar i jäl mig :)


glömde bild

haha glömde bild i förs inlägget så lägger upp en fin bild som foki (fokis.se) la ut för ett tagsen på en blomma. min data cpar som vanligt så får ej igång web camran

tråkit

har såååå lång tråkit kan läxan så vill inte öva. Har inget att göra an är i väg på dans så vi kan inte gå ut på promenad. Kan inte vara inne på gsm för där shoppa jag för cirka 3000 gp. vet det bara ett spel. men jag fick mycket finnt köppt ur andras garderober. mest unikt sen tror jag inte att dom andra kläderna jag köppte vade andvänds så mycket. i alla fall kan men hoppas på det :)

dans

har haft skola och dans :) så e fett trött av nån anlednig. e ja. dansen e så fetta kul haha kanse skulle gått en promenad med an men hon han inte :( lite synd för nu sitter jag här men 2 tråkiga saker som måste bli gorda men som jag inte alls är sugen på att göra
mitt första lag :) pixes

dans

har haft skola och dans :) så e fett trött av nån anlednig. e ja. dansen e så fetta kul haha kanse skulle gått en promenad med an men hon han inte :( lite synd för nu sitter jag här men 2 tråkiga saker som måste bli gorda men som jag inte alls är sugen på att göra

kladig kaka

orka inte skriva i går men tänkte göra det. hade bara skola och profil/estekt i går. I dag hade jag skola och piano. När jag kom hem från skolan och vänte på att pianot skulle börja så baka jag en smarig/perfekt klad kaka. Kladdig/mjuk i mitten, krispig på ovan sidan och lite seg på kanten. super gott. Gisar att det kommer bli som vanligt att innan jag går till pappa kommer jag bara få en liten bitt till och när jag kommer till baka är allt borta, så är det alltig fast det var jag som baka den.
inte min men rätt lik ;)

jag skanar dig

heej. sov över med eme, en och cc super roligt säger jag bara sen åkte jag och cc och titta på bio ''jag saknar dig'' heter den e jätte sorlig vill se den igen allså. den var så grymt bra. ska fixa mammas nagalr + mina så ses <3

sleepover

yes box ska sova över med eme, an och cc.i dag har jag haft riddnig vi hade en super bra vekarie. funderar på att bytta till en svårare grupp för vi gör inget svårt vara enkla saker så får se. sen när jag kom hem så stack jag till cc. köppte ny ridd väst och ridd tröja. hade västen i dag (tröjan också) och älskar västen den är så skön
min nya väst snygg va :D

goder morgen

ja god morgon. har precis vaknat. i dag är det riddnig och kanse ska jag sova över eme och an efter det men får se om det blir hoppas ja.

blir trött på idol

ja när jag tittar föröänge på idol så trötnar jag på det så jag stack efter ett tag. håller på att ficksa lite bilder till bliggen just nu kommer säker ta en timme till. en kommpis undra farför jag aldrig läger up foton här på bloggen. svar för jag blir aldrig bra men ska ändå gör det nu när jag ligger och mysser i min super sköna säng.
vet ser lite cp ut men men

Var fast Förklaring till att jag inte märk...

Var fast Förklaring till att jag inte märkte att tiden gick när jag var klar så satt jag mig vid tv tänkte sätta på datan men ja såg att det hade kommit ett till avsnitt av las vegas tycker pogramet e bra (älskar pogram som cis och sånnt) sen märkte jag knappt att tiden gick bara att det var dags att gå för alarmet gick :)


blev inget i morse

han inte i morse. ska lägga upp ett till när jag kommer till pappa är oss mamma just nu förklarar sen datna håller på att ladda ut så skyndar mig lite kan man säga ses

tomas dag

i dag e det onsdag och tomas dag allså vi har tomas hella dien för utom när vi ha bild en lekton. sen dans med clara och cassi :) också har jag massor med att plugga i dag :( ses

god morgon

skolan i dag igen då ser las vegas just nu inspelat ska gå snart ses :)

så nu e det så

jag ska till skolan om 4 min men nu e det så att jag har skolan och sen ska jag snapt hem till mamma och lämna+hämta några saker. jag kommer någ inte ubtatera så mycket denna vvecka engelska prov på torsdag

pluggat på en söndag

jag vet jag brukar aldrig göra det men annars har jag slappat och sett på wild gril älskar den filmen pappa hade den in spelad. sen har jag kommit på vilka cd skivor saade volym 1 och 2. ses :)

goder morgon

heej god morgon vad ska ni göra i dag då. jag ska någ plugga lite i dag men först måste jag komma på ur sängen. vi får se vad sm händer.... ses :)

3 blev det i dag

det blev tre inlägg i dag för önske listan tåg sån tid att skriva. på slutet hade jag inte mycket e der så sista punkten blev nått helt ranom. i dag var det riddnig sen stack jag hem till lydia på kvällen mötte emelie på vägen lite senare kom anna. ses

önskelista

fyller snart 13 och det här önskar jag mig (utan inbördins årdnig)

  1. en resa till L.A
  2. en resa till New York
  3. en resa till Paris
  4. en egen häst
  5. perfymen somday   (du kan köppa den här längst ner på inlägget)            
  6. somday bodyloten
  7. Justin jul album när det släpps (kommer ut 1 november i usa)
  8. en hand som kan hålla massor av hals band
  9. ett nytt harry potter playstensen 2 spel (så jag och emelie kan sittaoch garva åt hur dåliga vi är)
  10. massor med godis
  11. få åka till nått land och se en Justin Bieber konser
  12. flyga själv nån stans
  13. spelgel till rummet oss mamma
  14. sims 3 djurliv
  15. ansiskmasker
  16. nagellack
  17. gräjer till en egnen häst om jag får en
  18. wild child filmen
  19.  presentkort
  20. cd skiva

http://www.parfym-klick.se/Parfym/Justin-Bieber/Someday/?gclid=CIXVj-3ZxasCFUPwzAodmiVPzg


hanns röst

jag måste bara säga det just nu ser jag på ett inspelat idol från i går och andre kan sjunga allt hanns röst är magisk måste bara säga det. lägger på lite mer kommer typ-3 inägg till kanse men bara kanse så kommer det 4 men ses :)

hatar detta just nu

blogg.se vill inte att jag ska lägga på några filmer jag har tagit fast jag vill så då blir jag sur och skjuter på min önskelist så ses (om någon säger hur man gör blir jag glad) frästen tröjan jag hade i dag är från new yourker och inte jc ses

RSS 2.0