skåne

är i skåne så hinner ofta inte komma till en data och updatera så under ungefär en månad blir det närstan ingen updatering :) ses

hehe

vet jag har inte updaterat på två dagar men i för går så slappa jag hella dan, sen i går var jag med emelie. sa hej då hon åker jö i dag och kommer hem på måndag när jag åker så kommer inte se henne på en månad. frästen har nån nått för slag på nån bra låt. i så fall vill jag gärna vetta :) ses

Jag och emelie siter på premeieren för har...

mms_img15050 (MMS)

Jag och emelie siter på premeieren för harry potter och dödsrelikerna del 2 och väntar på pappa och bion ska börja. Ute där man köpper pocorn och sånt var det två fotograffer, en som filma och minst en som interjuva för typ en radio för man fastna i nån gräj som stak ur från hennes ryggsäck. Kan knappt vänta!!!! Är nån av er här??? :D


1/2

blir två i stälet i dag försvan lixom men i dag ska jag göra nått jätte roligt säger sen vad :) men i går fick jag redan på att jag ska få två stora eric saade affirc som inte har kommit ut i affären än fast det kanse bara är en :) men ändå. har fixar minna naglar ska läga up bilder tror jag :) men åker snart så ses :)

slepp

sha sha jag ska bara göra ett snapt nlägg för vill förvina in i berättelsernas värd sen :) men i dag har jag och emelie varit så vi klarade ut harry potter och flamande bägaren på ps 2 såå på onsdag ska vi köppa ett nytt vvi ska också sova snart :) sen på kvällen kom en annan kommpis och vi dansa lite på studsmattan sen stak hon hem hon skulle packa och åker i morgon :( igentligen skulle hon bara lämna lite skaer till emelie men som tur var blev det ett längre besök :) men vi ska sova nu ses :)

sha

heej har inte gort mer än det jag sa förut men tänkte blogga nu för hitta en till jb novel så bloggar inan jag fastnar i den. fast jag har gort än ska till jag har dansat som en galnig :) + sett på pretty littel laiers. älskar det på gramet. när jag dansa så släpte jag bar loss och dansa till en låt som får i gång mig på att dansa på deräkten rihanna med who's that chick. den låten får mig att släppa lås helt och jag säger bara en sak jag älskar det men se snu ska jag försvina in i en annan värd :)

me and Emelie

e med emme snart kommer en till kompis, vi tog rolig ego bilder här har ni dom:

dixie :(

gorde inget av det jag sa i går jag bara chilla (stav). men på kvällen ringde en kommpis så hon kom och vi gorde en dans på min studsmatta oss pappa. har jö eller ska sälja den oss mamma. men i morgon bitti vid åta åker min favo flika bort dixie :( kommer inte se henne på en månad men sa någ det i går men jag kommer nog skriva några gånger till om henne för jag älskar henne så!!!! har blivit helt beroende av bloglovin när jag e ine på datan för den säger jö till när nån blogg man följer har updaterat. smsa förut med kusin hon var ine på bloggen och klaga på minna stav fel och att jag har bokstäverna i fel ording. men ska säga det igen för jag tror jag skrev om det när jag nyss börja blogga. men jag har stav problem. så från 1-5 har jag gått på  stav hjälp nu i 6 hade jag en data jag brukar skriva på och kommer fortsäta med det till 9 tror jag sen får jag se hur det blir. men det är därför det kan vara lite svårt att att läsa var det står men på det stora hella för står ni nog alla fall hoppas jag det sen skriver jag ut då och då stav men jag kan inte göra det på varenda ord jag e lite o säker om sen skriver jag i bland fel fast att jag tror jag vett hur man stavar det. ses :) :( (kommer skan dixie)

Tetsar att mobil blogga i mörket i källare...

mms_img15049 (MMS)

Tetsar att mobil blogga i mörket i källaren ska sov snart så natti natti :)


men i dag

skrev inte i går var så ine i men anan berätelse på datan. läser just nu 3 blogg som har noveler. alla ör skit bra. men i går när jag vakna så måde jag inge bra så blev säng liggande halva dan till jag var tvungen att gå och hämta dixie. lite senare földe jag med mamma till ica för hon är jl sjuk kan ha disk bråk. så hon får inte lufta för mycket tungt. medecin går hon på. mamma och jag hade myss kväll medans vi såg på sissta hatty potter filmen. då menar jag del 1 del två har jö inte kommit ut än ska se den med en kommpis på onsdag ska bli super skoj. i dag var förs ute på en jätte lång promenad med en kommpis och dixie sen fick jag ränsa/ren städa min bok hyla. stak hem till pappa efter det. i morgon har jag inte några planner för utom att mezza kanse ringa och kolla hur en kommpis mår och följa med två kommpisar när dom köpper lördags godis har redan jag och mamma köppte jätte mycket med oss hem så jag tog hem lite till pappa. vi köppt bland annat nott jag inte vet hur man skriver det på tyska men om man över sätter det bettyder det ta två. upptäkte jag när jag var i tyskland första gången jag kommer i håg var där inan också men kommer inte i håg det. sen köppte vi milka som är lika gått som marabo men finns i lite andra smaker. ses :)

ERIC SAADE :D

sha har inte updaterat fast internetet har börjat funka. men har liksom inte gort nått spicelt. bar varit med en kommpis, läst bloggar spicelt en blogg om en berättelse som är as bra i morgon kommer det så jag länktar så. måste berätta lite om i dag på konsären vi åkte ditt tidigt för att titta litte äta lunch och sitta och lysna på dom som var före eric alfons missa vi med det gårde inget enligt mig kunde vi ha missat maja grädnoss, bill och bull men dom såg vi. men artids skolan var jätte bra. sen kom eric. jätte mång hade gått upp och stält sig under artids skolan men en halv timme inan eric skulle komma så var alla tvunga att gå ner (det var en dans bana fram för som man fick stå på) för dom skulle sätta upp staket. alla mammor som hade jobbat säkert jätt hårt för att få fram sinna barn blev nog väldigt ledsna. när alla gick ner var det en lite tjej som höll i min tröja som trode att jag var hons mamma och jag merktä det inte fören mamman roppa på henne så då hjälpte jag henne till mamman. när alla kom up igen så var det två staket ett längst fram och ett lite längre bak. mälan staketena skulle barnen som var mindre än staketerna stå eller dom som var lite längre, dom som hade små syskon. det var jö snällt åt dom men alla föreldrar och mormor, morfar, farfar, farmor skulle jö se dom hella tiden så jag som är lång såg inte så mycket. sen när han sa att man skulle hoppa, klappa och sträka händerna i luften så var det bara jag av dom runt om mig för dom andra var tråkiga vuxna :(. sen i dag när jag kom hem har jag uptäkt att det finns en ny eller ny och ny han har varit känd rätt länge men jag har bara hört honom på radio men i dag på youtube och det är: ulrik munther kanse inte värdens snygging men ändå snygg!!!! sen kommer jag inte ladda upp rästen av bilderna från berlin det är så många även fast jag tar bort e det många men bilder från konsären kommer. nu är det bara en person jag vill se live justin bieber :D ses

intenet funkr nott

heej mitt internet funkar inte oss mamma. så får blogga nu när jag är oss pappa. i går hade litte vatten krig med två kommpisar och så dansa vi lite. sen stak jag till mamma och åt kebab till midda. i dag är jag med dom och vi ska äta jordgubbar :). i morgon ska jag ha hel dag med mamma och se på film hon är jö sjuk så vi ska se på alla harry potter filmerna. näär onsdagen kommer ska jag gör nått super kul och till östhamar och se på eric saade konsert :) ses bloggar i gen när jag kommer hem till pappa om inte intenetet går på oss mamma före det. (bilderna kommer dröja tills intenertet funkar oss mamma igen)

RSS 2.0