E song contest

japp sitter och ser på E song contest. just nu e det findland. dom sjunger på findlands svenska. älskar det, eller tycker det är roligt. var det nån mer än jag som märkte att när dom skulle börja så buade typ publiken. tyckte det var väldigt roligt. men jag har väldigt konstig hummor i bland.
ja i söndags hände inte mycket föurom att jag köppte nya ballerina vett ej om jag berätta om minna balerina från nelly som jag inte gilla och har sickat tillbaka men nu har jag i alla fall köppt nya (andra).
i går hände inte mycket, stack till pappa occh sola lite var väldigt skönt det är så varmt ute.

stockholm i går

var i stockholm i går, först var vi på museumet fotografiska. där fick jag två favoriter, först var plane crash och andra var sleepless night båda av helena blomqvist. tyckte hennes bilder var jätte finna. sen gick vi runt och titta i affärer. köppte bara en sak body lotion: someday av justin bieber. vi åkte hem rätt tidigt för jag var jättte tröt av någon andlednig :)
plane crash
sleepless night
body lotion someday

fågelskådnig+plågo skor= HJÄLP

hade fågelskådnig i dag. hade minna älskade vinter skor som har blivit plågo skor. inte roligt sger jag. dom har blivit så fruktans svärda efter som spickarn som sitter  i skorna har börjat gå up. visst det är den platta sidan av skorna men det gör ändå ont. fågelskådnigen var också ur trist!!!! lyssna inte så mycket på fåglarna gick mest och prata med nagma och cassi.
har bästelt nya skor, ballerina. för minna vanliga svart kom för nån vecka sen men vill ha mer än ett par skor att ha i sommer.
ska till stockholm på fredag (med mamma) så skulle jö egentligen försöka blogga då men vett ej om jag för så mycket tid till det. men hoppas.

inte oss pappa

det kommer nog bli så att jag inte kommer blogga hos pappa. men i dag e jag snabb besök oss mamma. åker till pappa i morgon.
Hur var eran vallborg??? min var väldigt bra. anna, emelie, lydia och clara kom hem till pappa. alla förutom lydia sovöver. vi hade super roligt hella kvällen enligt mig tror dom tyckte det också. fast jag skrämde dom lite. hehe.
i helgen har jag också varit på stan 3 dagar i rad. i söndags med anna och emelie (vi shoppa). i måndags föra att äta lite lunch och titta lite runt med mamma innan mitt läker besök, och i går för att träffa cassandra n. hade inte sett henne på jätte läng.
totlat hitta jag min skolavslutnigs oufit typ. men jag titta också på nya ballerina skor, för minna gammla har visst blivit försmå. dom plågar mig när jag går, så minna fötter e nästan hellt sönder. :)

RSS 2.0