alla avis

jepp nästan alla vuxna jag har åkt med är avis på mig för jag får inte ont i bennen. bara 3 dan så fick jag lite ont i fötterna annars inget annat. facktiskt väldigt skönt. orkar lixom inte ha ont i benen. men när vi var i sweich så var det väldigt isitoch smalt så jag rammla 3 gånger. först gången råka jag körra över en ille bak på skidorna och rammla. slog i huvudet rätt så hårt. sen dom andra 2 gångerna så hållde jag på att körra off pist. så när jag bromsade gled jag ner i rammlad ställnig eller hur man säger det. men när jag hade rammlat och slagit i huvudet så hade jag först lite huvud verk. sen började jag må lite lilla efter det kändes det ett litet tag som om nån sat och trök lite på miin bröst korg. sen kom huvud verken till baka. nör jag kom hem den dan slog febern och förkylingen till ordentligt. :)


I alperna och sjuk

jepp jag e i alperna ny har i gentligen såååå mycket jag vill blogga om men jag har glömmt typ allt. sen är jag också sjuk. feber och förkyld men det struntar jag i och åker skidor ändå. vägrar ta en alvedon som pappa vill för att febern ska gå ner. men det kan han glömma. för jag hatar alvedon. vädret har varit toppen förutom i dag när det har blost super mycket. det ända man typ gör här är att åka skidor, sova och äta. men jag äter super lite vett ej varför kanse för att jag e sjuk nog samma sak varför jag sover så mycket. i dag till lunch orka jag inte äns äta en fjärde del pizza. ska försöka blogga mer innan jag åker hem på lördag kväll om jag orkar. slänger nog några fler inlägg i dag mår rätt bra lixom och jag merktä att detta inlägg blev rätt långt :)



italy

i dag ska jag till alperna italyn. så kanse inte kommer uppdatera det bästa medans jag e borta :)

haha trode jag hade

haha aa jag trode jag hade bloggat i gåt men visst ej. men i går så var det friluftsdag. jag hade långpromenad. det var typ inte plogat nån stans så jäte jobbigt att gå. gick hem till pappa en snabbis sen hem till mamma igen. i dag var det skola igen tråkig. hitta ett jätte bra foto på twitter hahah titta:

texten till var: RT om du hatar när en persson gör så här

happy valentine

ja i dag e det valentine dag. jag kan typ inte länggre säg alla hjärtans dag. vet ej varför. hur har eran varit??? min har varit hellt ok. firat med masor av vänner och familj. nu ska jag gå och sätta på tvn för att se top model sverige. bästa avsnitet nu på hella sesången. dom blir om stylade. :)

ulrik munther

jepp han var bäst i går. tur att han gick vidare. hoppas han vinner också. sen han jag se sherlock. efter åt. älskar det pogrmaet. i dag ska jag nog plugga. har i alla fall tänckt det. glömde att skriva ett grattis in lägg till taylor lautrner i går. så grattis. min data dammpar i dag så hatar det :)

hoppsan

haha har helt glömt att blogga denna veckan. sorry. veckan har varit helt ok. i dag var jag snabbt med emelie, anna och clara. Innan anna och emelie skulle till dansen, clara skulle till sin pappa i sala med en kommpis. sen stack jag hem och slappa. skulle på promenad med anna men hon årka inte. kan inte lägga up nån bild lånnar mammas data. den stora e hos pappa hämtar den i morgon :)

mello 1

i går var det mello. tyckete ni det var rätt person som gick vidare. ska jag vara ärlig så var ingen. så värst bra var ingen. en sak jag inte gillar att dom jämmt tar dom dåliga samtidigt och dom bra samtidigt.

somday i sverige

i dag har jag fått vetta att justin biebers perfym finns i sverige att köppa på Perfymeri L. E så glad för det. I dag har jag varit i skolan inte så mycket mer. får se vad som händer :)

e gald

e glad i dag vett inte riktigt varför. e bara det. i baland har man jö sånna dagar då men bara har en känsla hella dan. men hellt ok. var med clara i dag, har också städat rummet. när jag var med clara så titta vi på värdens roligaste twilght parodi. den fanns på 2,3 också super roliga. hade skola i dag tråkit!!!! E jätte tröt på internetet hos mamma nu. men ska jö till pappa i morgon så står ut nån timme till :)

Happy B day

ja i dag fyller hatty styles år. 18 år. jag nu e han inte yngst i bandet ålders mesigt men ändå yngst för att han e föd ett år efter dom andra. men några e fort farande 18. I dag hände inget spicelt. skola nya platser i super nöjd med dom. tomas dan har nu blivit halv tommas dag det är ett stort +. på onsdagar :)

RSS 2.0