aså jag vet att

jag vet att jag inte bloggar så mycket men på vardagarna har jag mycket läxor och på hlljerna är jjag typ gämt oss min älskling lemans. sen har jag en sak som tynger mig lite mer. min mobil är funkar inte så jag e skit sur för det. men i går var jag på bio me emelie och anna. vi såg breking dawn del 1. den var super bra. älskar den men det suger att det är mer än ett år till del 2 :(

gick hem

omg hár inte bloggat på en hell vecka men har knappt varit inne på datan kanse 5 min då och då men inte mer. måde dåligt i dag i skolan men missa bara svenskn och där ligger jag bra till

svårt

heej
idag har jag varit på dans roligt innan det aktivera jag bankkortet så jag gick och shoppa 4 tröjor som jag behöver.
går igenom en lite svår perjord så ubtateringen kommer kanse vara den bästa men jag ska försöka hålla modet uppe

julpynt :D

har nyss satt upp julpyntet är lite sen med det om ni vill kan jag lägga upp foton senare men ni väljer själva :)
fick bank kortet i dag

Lemans<3

har varit på min första skötar dag i dag super roligt. hade tänkt att lägga up en bild på Lemans som jag tog men glömde mobilen i bilen så klart :( men älskar han här e en bild på han från hemsidan :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


???

nu verkar jag jätte korkad men jag ser att jag har haft läsaer ändå. trode typ det var 3 stycken som fökde min blogg och dom har bloglovin så jag blev jätte förvånad när det änså har folk som tittar in. trode alvarligt att ingen skulle göra det. tro att statistiken skulle vara i botten men det var den inte :)

höstlov

har varit ledig hella veckan så det råka bli så att jag blev ledig från bloggen sorry. lovet har varit super bra blev skötare på Lemans E. kursen och examen gick jätte bra. Lemans e jätte snäll har aldrig riddit han men länktar till första gången. har inte gort så mycket annat har varit med kommpisar mycket :)

RSS 2.0